Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Uw on-line aanwezigheid op het wereld wijde web zal bij een hosting provider op een server geplaatst worden. Artenweb.nl is van mening dat een web designer & developer en webhosting op elkaar afgestemd moeten zijn.

Artenweb.nl verzorgt daarom uw hosting samen met gerenommeerde hosting partners. Wij kunnen daarmee uw hosting aanbieden voor een zeer goede prijs kwaliteitverhouding.

Tevens sluit deze webhosting omgeving naadloos aan bij onze ontwikkel omgeving en worden nutteloos tijdverlies en kosten voor migratie daarmee voorkomen.

Vaak beschikken onze klanten over een oud hostingpakket waarvan de prijzen niet meer marktconform zijn. Daarom valt hier een besparing van uw jaarlijkse kosten te behalen.