Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Uw website is uw visitekaartje op het Internet. Steeds vaker maken uw klanten voor het eerst kennis met u via het Internet. Daarom is het belangrijk dat uw website aansluit bij uw huisstijl, een eigen identiteit heeft, gemakkelijk navigeert en in de zoekmachines gevonden wordt.

Kortom het draait niet alleen om aanwezigheid en functionaliteit, maar meer en meer om de juiste uitstraling en de technische opbouw.

Of u nu alleen een statische website wilt waar de belangrijkste informatie op te vinden is over u en uw bedrijf of een dynamische website waar naast de belangrijkste informatie ook nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen te vinden zijn artenweb.nl webdesign uit Ermelo realiseert hem voor u!

De modernste techniekenworden toegepast om een goed gedegen resultaat af te leveren.

Ons specialisme is templates ontwerpen en bouwen voor Joomla!® sites. Elke (Joomla!) template is uniek omdat deze specifiek op maat is gemaakt naar uw wensen.

Naast de grafische en technische vaardigheden om uw website te realiseren hebben wij ook expertise op het gebied van marketing, fotografie en het schrijven van teksten in huis.

Daardoor kunnen wij uw project van A tot Z dragen en hem turn-key opleveren!

Artenweb.nl, uw partner voor professioneel webdesign, webdevelopment en maatwerk templates voor Joomla!.