Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Een goede website bestaat uit een combinatie van een goed grafisch ontwerp waarvan het design aansluit bij de functionaliteit van uw website.

Als webdevelopment en webdesign naadloos op elkaar aansluiten vinden uw klanten intuïtief hun weg op uw website. Creatief grafisch ontwerp naadloos integreren in het Open Source CMS Joomla!® is onze specialiteit.

Met meer dan 10 jaar ervaring is reclamebureau en Internetspecialist Artenweb.nl, uit Ermelo de juiste keuze!

Artenweb.nl ontwerpt en produceert uw on- en off-line media-communicatie van idee tot en met realisatie, van visitekaartje tot huisstijl en van uw eigen domein tot en met uw website.

Graag helpen wij u met uw media-communicatie en marketing, zodat uw bedrijf op een juiste consistente wijze gepresenteerd wordt.

Startende ondernemers en MKB'ers zijn van harte welkom bij ons, uw budget is onze uitdaging. Door te werken met heldere duidelijke tarieven weet u altijd waar u aan toe bent. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om nader met ons kennis te maken. Met de reclame die wij voor u maken, wordt uw succes ons succes!