Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Eén website geschikt voor bezoekers met een desktop, tablet of een mobiele telefoon? Responsive website is de oplossing!

Door een goed ontwerp dat technisch responsive realiseerbaar is vinden de bezoekers eenvoudig hun doel op uw site. Implementatie van responsive technieken zorgen ervoor dat de presentatie van uw site altijd optimaal is voor het soort scherm waarop de bezoeker uw site bezoekt.

Ongeacht welk device (desktop, tablet of mobiele telefoon) uw bezoeker gebruikt, uw website past zich automatisch aan dit gebruikte device aan en ziet er daardoor altijd correct uit.
Een responsive website is makkelijk te navigeren en overzichterlijk.

Zowell de website als ook het administrator/beheer gedeelte zijn responsive. U kunt dus onderweg met uw mobiele telefoon of tablet makkelijk inloggen en uw teksten bewerken. Voor uw website realiseren wij een ontwerp en realiseren dit in het CMS Joomla®.