Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Eenmanszaken krijgen een nieuw btw-nummer van de Belastingdienst. Het nieuwe btw-identificatienummer is sinds 1 januari 2020 niet meer gekoppeld aan het burgerservicenummer (BSN).

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten.
Iedere ondernemer die zich bij de Kamer van Koophandel inschrijft als eenmanszaak krijgt een btw-nummer toegewezen. Je oorspronkelijke btw-nummer is je burgerservicenummer (BSN) met de toevoeging ‘B01’

Zzp’ers zijn verplicht hun btw-nummer te vermelden op facturen.
Zelfstandigen met een webwinkel moeten dit nummer ook op hun website vermelden.

Burgerservicenummer

Het burgerservicenummer is een vertrouwelijk, uniek persoonsnummer bedoeld voor privécommunicatie tussen burgers en overheid. Bij zzp’ers was dit BSN via hun oorspronkelijke btw-nummer openbaar toegankelijk.

Iedereen kon via je webshop of facturen jouw persoonlijke BSN achterhalen en daar was al jaren weerstand tegen. Het maakte ondernemers kwetsbaar voor identiteitsfraude.

Nieuw btw-identificatienummer

Dit nieuwe btw-identificatienummer moet vanaf 1 januari 2020 worden gebruikt op je facturen, webshop of website en bij alle transacties op basis van EU-regelgeving en handelsverkeer binnen de EU.