Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Webdesign Zwolle, Joomla!®

webdesign, web development, Zwolle, CMS, Content Management System, Joomla!®, template.


Webdesign Zwolle| U werkt graag samen met bedrijven uit de regio waar uw bedrijf gevestigd is? Artenweb.nl is in Ermelo gevestigd en wij zijn gespecialiseerd in web design en web development. Ook wij werken graag samen met bedrijven in de regio Zwolle. Net als u beschikken wij over de lokale marktkennis die van essentieel belang is.

Een mooi ontworpen website is natuurlijk een goed begin, maar voor iedere wijziging bent u afhankelijk van de bouwer. Daardoor wordt goedkoop vaak duurkoop. Met een goed Content Management System (CMS), wordt uw web site controleerbaar en beheersbaar. Een fijne bijkomstigheid is dat daardoor de kosten tevens beheersbaar zijn. U kunt immers zelf de site wijzigen en aanvullen.

Een goed grafisch ontwerp in combinatie met een intuatieve structuur is de sleutel voor succes om van uw site-bezoekers tevreden klanten te maken.

Uw klanten waarderen een site die er goed uit ziet en waar regelmatig nieuws is.

Artenweb.nl bouwt templates in uw huisstijl voor Joomla