Overlijdensbericht Otto Dekker

Met veel verdriet deel ik u mede dat Otto Dekker op 4 januari 2024 is overleden.
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van zijn zaken, en wil u verzekeren dat de lopende zaken onverminderd doorgang zullen vinden.

In de komende weken zal ik contact opnemen met alle betrokkenen om verdere details te bespreken.
Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte omschrijving van uw vraag te mailen via onderstaand contactformuilier.

Verder wil ik u ook graag wijzen op de mogelijkheid tot condoleren via condoleanceregister van Otto Dekker

Ik dank u voor uw begrip en medeleven in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,
Theo Pantophlet

Het begrip electronic commerce is dus breder dan geld verdienen op Internet. Maar met name Internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen betrekkelijk geringe kosten een wereldwijde markt kunnen betreden die door Internet bovendien veel transparanter is geworden.

Door op een effectieve wijze e-marketing te bedrijven worden klanten via geringere kosten en op een milieuvriendelijker wijze via on-line media en nieuwsbrieven geïnformeerd.

Door uw goederen of diensten in een toegankelijke gebruikersvriendelijke webshop aan te bieden beschikt u over een winkel die 24/7 365 dagen per jaar geopend is. Uw klanten kunnen hun elektronische transacties het gehele jaar via uw web winkel doen op het moment dat het hun uitkomt.

Betalingen kunnen snel en veilig online gedaan worden via on-line betaal services als bijvoorbeeld Paypal of iDeal.

Kortom e-commerce en e-marketing bieden u een scala aan mogelijkheden om uw klanten bereik te vergroten.